Gezonde werknemers In-Office stoelmassage

Gezonde werknemers zijn betere werknemers

Gelukkige en gezonde werknemers presteren beter op het werk. Werkgevers die aandacht hebben voor het welzijn van hun personeel, zullen merken dat ze loyaler zijn naar hun bedrijf. Investeren in een wellnessprogramma op de werkvloer zoals massages of stressreductie levert de werkgever het volgende op

Het is een korte massage van 10-20 minuten in een draagbare ergonomische stoel. Het richt zich op het verlichten van stress en spanningen op de nek, schouders, rug, armen en handen.
Een massage verhoogt de aandacht, vermindert pijn en stresshormonen en versterkt het immuunsysteem. Het geeft je een mentale boost, zodat je de hele dag fris kunt blijven.

Gezonde werknemers In-Office stoelmassage

Gezondheids voordelen

-01

Vermindert ziektedagen

-02

Verlaagt de zorgkosten

-03

Verlaagt het personeelsverloop

-04

Hoge werknemersbetrokkenheid

-05

Creëert een aantrekkelijke en positieve werkplekcultuur

-06

Iedereen ondervindt onmiddellijke resultaten
Gezonde werknemers In-Office stoelmassage

Kosten

-01

6 x 20 minuten € 250 Ik ben 2 uur in het bedrijf aanwezig met mijn mobiele massagestoel. Jullie zorgen voor een rustige werkplek waar ik het personeel kan behandelen. Ik behandel maximaal 6 personen. Ieder sessie duurt ruim 15 minuten maar niet langer dan 20 minuten. Bij aanvang krijg ik een lijst met de personen die behandeld gaan worden. Geef bij de afspraak het dagdeel aan en om hoeveel personen het gaat.
of bel mij op