Handmassage

Aandacht voor je handen.

Een goede handmassage is rustgevend, ontspannend voor je handen en een erg fijne manier om eventuele gewrichtspijnen te verminderen. Ideaal wanneer je weinig tijd hebt voor een complete lichaamsmassage maar toch snakt naar ontspanning en rust. Je neemt liggend plaats of zittend op een comfortabele stoel. De massage wordt uitgevoerd met behulp van speciale lotions, crèmes of oliën waardoor je huid meteen wordt verzorgd. Er worden verschillende massagetechnieken toegepast om de spanning te verlichten en ontspanning te bevorderen. Spieren, pezen en gewrichten in je handen en onderarm worden weer soepel en flexibel. Heb je meer last van je gewrichten en pols dan kan je na een massage extra aandacht besteden aan rek- en stretch oefeningen voor je hand.

Door de coronacrisis hebben we gemerkt hoe belangrijk het is om aandacht te geven aan onze handen. Het vele reinigen maar ook door dat handen de hele dag aan het werk zijn, kan je last krijgen van spieren en gewrichten, je huid raakt gestrest en wordt ruw.
Heb je net als ik last van een reumatische aandoening dan is een zachte handmassage en handgymnastiek fijn om verlichting te geven.
Met een beetje aandacht kan je je handen de verzorging geven om soepel zijn werk te kunnen doen.

Kies voor één van de drie behandelingen

Handmassage

Voordelen

-01

Zorgt voor een betere doorbloeding

-02

Helpt tegen migraine, stress en hoofdpijn

-03

Effectieve behandeling voor het verminderen van stressRustgevend, ontspannend en helend

-04

Houdt de gewrichten in de handen soepel en beweeglijk
Handmassage

Kosten

-01

Sessie van 15 minuten € 15

-02

Combinatie: 15 minuten massage en 10 minuten handoefeningen € 25
of bel mij op