Massage voor senioren, zieken en mantelzorgers

Mobiele massage voor senioren, mantelzorgers of zieken.

Het niet ervaren van liefde, zorg en aandacht kan een persoon gestrest, bezorgd, hulpeloos, gepijnigd, overwerkt, ondergewaardeerd, verdrietig en eenzaam laten voelen. Langetermijngevolgen van onvoldoende persoonlijke aandacht bouwt onbalans in het lichaam op en kunnen andere ongemakken oproepen.

Mensen zijn vaak goed in het onderdrukken en afzien van de eigen behoefte voor zorg terwijl ontspanning en aandacht op zijn tijd beter is om plezier in het leven te houden.
Naarmate mensen ouder worden, partner en vrienden overlijden en gezinnen het te druk hebben of weggaan is de behoefte aan contact heel groot. Omdat familieleden niet regelmatig op bezoek kunnen komen als ze zouden willen en hulpverleners vaak te druk zijn met andere taken is een massagebehandeling op locatie de manier om extra zorg te kunnen bieden. Laat mij je helpen om te ontzorgen.

Een massagebehandeling op locatie duurt 45 minuten.
Omdat het een prettige ervaring moet zijn begin en sluit ik de behandeling af met een praatje. Een massage is echt een feestje daarom neem ik altijd veel verzorgings producten mee waaruit je kan kiezen.

Massage voor senioren, zieken en mantelzorgers

Gezondheids voordelen

-01

Geeft een gevoelens van zorgzaamheid, comfort en verbinding

-02

Het compenseert het vele zitten dat wij doen

-03

Effectieve behandeling voor het verminderen van stress

-04

Vermindert de pijn en spierspanning

-05

Het verbetert ontspanning en slaap
Massage voor senioren, zieken en mantelzorgers

Kosten

-01

Sessie van 45 minuten € 40

-02

Abonnement van 10 sessies € 380
of bel mij op