Over mij

Mijn Missie
Waarom ik hou van wat ik doe.

Herstellen van een ziekte , burn out of depressie is zwaar. Een team van professionals ondersteunt door medicijnen en een herstel programma staan tot je beschikking maar jij alleen moet de kracht en energie vinden om dit te doen. Niemand kan dit van je overnemen.
Het is niet makkelijk maar zeker niet onmogelijk als je daarnaast op een prettige en veilige manier aan je veerkracht en energie kan werken. Gelukkig heb ik dat tijdens mijn eigen herstel gevonden en die ervaring wil ik graag met je delen.

Mijn ervaring met herstel en hoe je weer veerkrachtig word.

Door schade en schande heb ik moeten leren heel diep te gaan om mezelf te (her)ontdekken. Een ontdekkingsreis met ups en downs, keuzes bijstellen, nieuwe ervaringen opdoen en vooral dat de dingen gaan zoals ze gaan en dat de tijd niet sneller gaat ook al zou ik dat willen. Ik heb de tijd niet……de tijd heeft mij. 

Mijn eigen herstelverhaal heeft mij nieuwe inzichten gebracht over wie ik ben en wat ik met dit leven wil. Een ding weet ik nu dat niets vast staat en dat je iedere dag opnieuw een keuze kan maken. Het geeft mij een gevoel van vrijheid dat ik kan bepalen hoe gelukkig of ongelukkig het leven zal zijn. Vrijheid geeft ongekende mogelijkheden maar je moet er wel voor gaan.

Het leven is een leerproces, je bent nooit klaar want er veranderd altijd wel wat. Om te begrijpen hoe ik het leerproces van het leven moet zien, heb ik mij verdiept in psychologie, filosofie en creatieve toepassingen om te herstellen. Ik heb diverse trainingen en cursussen gevolgd zoals mindfullness, dramatherapie, creatieve therapie, stoelmassage en geweldloos communiceren van Marshal Rosenberg.

In 2016 heb ik de LEF-Groep opgericht waarin wij het geweldloos communiceren in de praktijk leren.

Wat is een goede kwaliteit van leven? Dat zal voor iedereen anders zijn. Wat goed werkt is de regie weer in eigen handen nemen en het vermogen om dingen aan te passen op fysiek, emotioneel en sociaal gebied. Voor een positief en gelukkig gevoel is het volgende belangrijk; lichamelijke gezondheid, goede voeding en rust, mentaal welbevinden, zingeving en meedoen met de samenleving. Alles staat met elkaar in verbinding en beïnvloed elkaar positief of negatief. Voor een positieve gezondheid moet je de juiste balans houden en tijdig corrigeren zo voorkom je problemen en de kans op herstel gaat sneller.
Misschien begrijp je nu waarom ik mijn website Cynthia Herstelt noem. Als geen ander weet ik hoe hard je moet werken om te kunnen herstellen. Het goede nieuws is dat je dit niet alleen hoeft te doen. Als jij graag wilt herstellen help ik je graag op weg en mocht je onderweg dreigen om te vallen dan help ik je overeind.
Ik ben zo vaak gevallen en weer opgestaan en ben nu veerkrachtiger dan ooit.

Massage

Gezondheids voordelen

-01

Geeft een gevoelens van zorgzaamheid, comfort en verbinding

-02

Het compenseert het vele zitten dat wij doen

-03

Effectieve behandeling voor het verminderen van stress

-04

Vermindert de pijn en spierspanning

-05

Het verbetert ontspanning en slaap
of bel mij op